Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Trend alert: Frituur Couture!

Ongetwijfeld één van de meest opvallende ‘collabs’ van het jaar: Snackmerk Mora lanceert een collectie in samenwerking met kledingketen ZEB!


Wie kent Cora van Mora niet? De immer vrolijke Nederlandse is ondertussen al 35 ambassadrice van het snackmerk. Voortaan kan je je favoriete Het was Cora zelf die de ZEB-collectie kwam voorstellen.

Vergeet het spreekwoord “je bent want je eet”, want deze zomer draag je gewoon wat je eet! Snackmerk Mora en kledingketen ZEB sloegen de handen in elkaar om een leuke zomercollectie te maken waar jouw favoriete frituursnacks de show stelen. Opvallende prints, trendy designs en hilarische punchlines – of moeten we eerder crunchlines zeggen? Deze mmmeesterlijke collectie heeft het allemaal.

De Mora T-shirts zijn dan ook perfect om te showen op een festivalterrein in de tweede helft van de zomer. Elk stuk is een echte eyecatcher met een flinke dosis karakter én een humoristisch sausje.

Net zoals bij de frituursnacks, zit er in deze kledingcollectie ook voor ieder wat wils. Zo bestaat er een shirt voor de spirituele liefhebbers met een galaxy print en chakra-referentie, al wordt die hier “snackra” genoemd. Er is ook een all over print van bitterballen voor de echt haute couture lovers, maak daar maar frituur couture van. Wie absoluut niet kon ontbreken in deze collectie is natuurlijk de enige echte Cora van Mora. Daarom is er ook een shirt met een print van de queen herself. Verder zit er in de collectie zit ook een referentie naar een wereldberoemd schilderij van een Belgische kunstenaar; ‘Ceci n’est pas un bitterbal’.

 

Niet alleen de festivals keren terug deze zomer, maar ook het Europees Kampioenschap voetbal! Om te vieren dat we eindelijk terug kunnen genieten van spannende voetbalmatchen brengt Mora x ZEB ook twee exclusieve shirts uit met een dikke (frituur)vette knipoog naar het EK. Tous ensemmmble!

De heren (€ 34,99) en dames T-shirts (€ 29,99) zijn vanaf nu beschikbaar in alle ZEB-winkels én op zeb.be.