Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Reiskriebels in je interieur

Zin om een frisse bries door je interieur te laten waaien? De designers van La Redoute verzamelen inspiratie uit diverse streken en brengen ze samen in drie verrassende thema’s. Zo geef je zonder grote ingrepen een nieuwe look aan je woonruimtes!


Inspiratie van het noorden

Deze trend is een combinatie van de puurheid van de Scandinavische look en de authenticiteit van natuurlijke materialen. Door de ‘hygge’-levensstijl heeft licht hout z’n plaats veroverd in onze interieurs. Het wordt nu aangevuld met andere natuurlijke materialen zoals rotan, jute, en bamboe. Deze vezels worden gebruikt in lampen om een ​​zacht en warm licht te verspreiden. Ook tapijt is een must voor deze look. Het beddengoed en de stoffen zijn uitgevoerd in zachte, poederachtige kleuren.

Lokale mix

Etnische patronen, geweven rotan, reisherinneringen,… Wat als we inspiratie van over de hele wereld combineren? Door Afrikaanse en Indonesische elementen te vermengen krijg je een warme uitstraling. Centraal in deze collectie is de mand: om plaids in op te bergen, als tijdschriftenrek, plantenpot of gewoon decoratief.

Poëtische ziel

Hou je van poëzie en lichtheid? Dan zit deze stijl je als gegoten. Denk aan bloemmotiefjes geïnspireerd op Engels tuinieren, overhemdstrepen, frisse en delicate kleuren. De perfecte combinatie voor een charmante landhuissfeer! En een landhuis is uiteraard niet compleet zonder een rijkelijk gedekte tafel voor een lunch in de zon.

Foto’s: La Redoute