Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Papillot met kabeljauw op de barbecue

Hou je van van vis op de barbecue, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Met een barbecue bag vermijd je dat de vis aan het rooster blijft plakken. Bovendien kunnen de smaken van de marinade zich perfect vermengen met de andere ingrediënten. Dit recept van Barbecook geeft alvast inspiratie!


Foto: Barbecook

Barbecuebags: slim gegaard

Barbecook brengt niet alleen barbecue-toestellen op de markt, maar ook tal van handige accessoires. De barbecue bag is er één van. Je kunt er vlees, vis, vegetarisch en zelfs desserts mee bereiden. Dankzij de doorzichtige zijde kan je tijdens het grillen checken hoe het gaat met het gerecht en de onderkant uit aluminium zorgt ervoor dat de ingrediënten perfect garen. We brengen je alvast de nodige inspiratie met dit gerecht: lekker, licht verteerbaar en bovendien zeer snel klaar!

Papillot met kabeljauw op de barbecue

Foto: Barbecook

 

Ingrediënten (2p)