Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Duurzaam en flexibel

Een meubel dat lang meegaat en aanpasbaar is aan je wensen: Dat was de doelstelling van Henri Decruy voor zijn collectie modulaire tafels, Topp and Legg. Bij designer Cas Moor vond hij een gelijkgestemde filosofie op het vlak van duurzaamheid.


Henri Decruy lanceerde vorig jaar zijn eigen meubelcollectie met modulaire tafels ontworpen door designer Cas Moor. Hij werd ondertussen door Unizo al uitgeroepen tot de ‘West-Vlaamse Starter’ van het Jaar 2020.

Op zoek naar een hip meubelstuk, maar kan je moeilijk kiezen? Topp and Legg laat je zelf bepalen welke tafelpoten (Leggs) er best bij je ideale tafelblad (Topp) horen. “Het modulaire en flexibele systeem zorgt er voor dat je deze moeiteloos kan samenstellen en aanpassen”, vertelt Henri Decruy. “We geloven dat je meubelen moet kunnen aanpassen aan je noden zonder grondstoffen te verspillen. Doordat alle Leggs passen op onze Topps is het mogelijk het tafelblad te variëren naargelang het onderstel. We streven dan ook naar een duurzaam concept waarbij je droomtafel levenslang mee gaat.”

Met de configurator op de website kan je aan de slag met diverse vormen, kleuren en materialen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cas Moor (@casmoor)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Topp & Legg (@toppandlegg)