Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Wel in je vel: Lieve Vandenweghe

Inspiratie om vol goesting aan je dag te beginnen, dipmomentjes aan te pakken of met een nieuwe, goeie gewoonte te starten. Die krijg je in Wel in je Vel. Mama, personal trainer en blogger Lieve Vandenweghe vertelt wat haar vooruit helpt.


Structuur, de sleutel naar succes

Lieve was vroeger een echte chaoot. Veel op haar plank, geen structuur en heel veel zaken om te combineren. Sinds haar kindjes en haar diploma is dat allemaal een pak verbeterd. Ze leerde het belang van structuur en een goede planning echt toen ze zwanger was van haar eerste kindje.

Weg met kwaaltjes dankzij gezonde voeding

“Ik ben iemand die vroeger heel veel ziek is geweest. Ik had altijd last van kwaaltjes en geen enkele dokter kon me helpen. Ik ben dan, op aanraden van een dokter, zelf beginnen experimenteren met een gezondere voeding. Dat heeft mij enorm geholpen.”

Enkel gezonde voeding is voor heel wat mensen de ideale oplossing voor een beter gevoel, maar Lieve doet er nog een schepje bovenop. “Ik ben altijd een sportieve geweest, maar toen ik meer begon te sporten voelde ik ook meteen een verschil. Ik zat weer helemaal goed in mijn vel.”

Dag eindigen op een positieve noot

“Voor mij is het wel echt rustgevend om elke avond even stil te staan bij mijn dag en drie zaken op te schrijven waarvoor ik dankbaar ben. Zelfs na een enorme rotdag kan je toch nog zaken vinden om dankbaar voor te zijn. Ik vind het belangrijk om zo mijn dag af te sluiten, dan kan ik goed gaan slapen.”

Tijd voor jezelf

Pure ontspanning is voor Lieve even alleen zijn. De momenten net voor haar kindjes wakker worden, vindt ze heerlijk. Een theetje maken en even alles op een rijtje zetten. “Dat is een moment waarop ik echt even helemaal tot mezelf kom en daar word ik echt gelukkig van.”

Lieve is iemand die niet zonder haar familie kan. Ze wil zoveel mogelijk met hen in contact staan en hen zien. Ze wordt dan ook helemaal happy van tijd met hen, en natuurlijk ook van reizen met of naar de familie.

Blogger, mama én personal trainer

Naast mama is Lieve ook blogger en personal trainer. Ze is dus zeker altijd druk in de weer, en vertelt ons ook even hoe ze op het idee is gekomen om een blog rond reizen, kindjes, gezonde voeding en sport te starten.

 

Bekijk ook