Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Vijf West-Vlaamse creatieve onderneemsters bundelen krachten voor Moederdag

Mei komt alweer heel dichtbij, en dat betekent dus ook dat Moederdag bijna voor de deur staat. Je mama letterlijk én figuurlijk in de bloemetjes zetten is dan ook jouw to-do op zondag 9 mei. Janne, Lore, Helena, Lara en Charlotte zijn vijf creatieve dames die samen een Moederdagbox ontworpen hebben.


Dat het afgelopen jaar voor niemand makkelijk was, dat weten we ondertussen wel. Voor de (kleine) ondernemers onder ons was/is dit een heel woelige periode. Daarom moeten ondernemers elkaar steunen waar ze kunnen.

Moederdag was voor de vijf dames hét perfecte moment om de krachten te bundelen en met heel veel girl power samen te werken aan een creatief cadeau voor jouw mama. Want geef maar toe, een cadeau vinden voor Moederdag is soms een heuse opdracht. Je mama heeft natuurlijk alles al, met haar leuke kind(eren) en kleinkinderen.

De Moederdagbox van Janne, Lore, Helena, Lara en Charlotte is een creatief en leuk cadeau voor je allerliefste mama. In de box zitten vijf handmade producten. Janne en Lara zorgen elk voor een leuke illustratie (al dan niet gepersonaliseerd voor jouw mama), terwijl Lore van MOOD dan zorgt voor mooie droogbloemen die bij de illustraties passen. Charlotte van Aphrodite Female Candles zorgt voor een kaars in de vorm van een vrouwenlichaam en Helena voor een leuke onderzetter met een droogbloem in.

Voor meer informatie over de box kan je terecht op deze website.