Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Wel in je vel: Pauline Grossen

Hapklare inspiratie om vol goesting aan je dag te beginnen, dipmomentjes aan te pakken of met een nieuwe, goeie gewoonte te starten. Die krijg je in Wel in je Vel. Pauline Grossen vertelt wat haar vooruit helpt.


Pauline Grossen is een modeblogger en content creator.

Planning zorgt voor rust

Pauline heeft de voorbije jaren echt geleerd om haar week telkens op voorhand goed in te plannen. “Ik probeer zowel te plannen als veel los te laten”, lacht Pauline. “Dat klinkt misschien wat tegendraads, maar door de zaken die elke dag terug komen in te plannen, wordt mijn hoofd meteen rustiger en mijn to-dolijst een pak korter.”

24/7 op sociale media? No way!

Loslaten is ook een heel belangrijke, goede gewoonte die Pauline de afgelopen jaren heeft geleerd. Ze heeft met haar 105.000 volgers op Instagram al een heuse community achter zich staan, maar toch heeft ze af en toe behoefte om de sociale media even los te laten. Het mag dan wel haar job zijn, maar dat mindless scrollen wil ze toch zoveel mogelijk beperken.

“Vroeger vond ik dat toch echt lastig om eens een dag niet online te zijn, want er komen altijd wel vragen binnen en ik voelde mij dan altijd schuldig dat ik niet meteen antwoordde. Ik heb het nu leren relativeren, want we leven echt in het nu en de realiteit is ook super belangrijk. Op Instagram zit je echt in een aparte bubbel, maar soms moet je toch even erbij stilstaan dat het maar Instagram is. Het is maar een platform en ik wil niet dat dat heel mijn leven gaat innemen. Het is en blijft sociale media, en het echte leven is een pak belangrijker.”

Badje voor de ontspanning

Een bad nemen zorgt voor veel mensen voor pure ontspanning, en dat is voor Pauline niet anders. Een paar heerlijke chocolaatjes, een kaarsje, een serie en een goed maskertje en Pauline is helemaal tevreden. “Dit is echt een moment dat ik voor mezelf neem en helemaal tot rust kan komen”.

Nu ze vaak van thuis uit werkt en heel veel binnen zit, is haar dagelijkse wandeling met haar schattige puppy Oslo ook zeker een goede afleiding.

Veel bereikt

 

Pauline is misschien nog jong, maar dat wil niet zeggen dat ze nog niets bereikt heeft in haar leven. Ze heeft samen met haar vriend hun huis helemaal zelf gebouwd en ingericht. Daar is ze dan ook (en terecht) enorm fier op. “Nu is het wel echt fijn om zoveel thuis te kunnen zijn, omdat we nog maar net in het huis wonen. Ik ben dankbaar voor de tijd die we hier samen kunnen doorbrengen.”

Als het allemaal weer kan en mag, is Pauline zeker de eerste om terug op reis te vertrekken. Zij en Ramses, haar vriend, zijn enorme reisliefhebbers en staan al te popelen om met hun eigen campervan naar het Noorden te kunnen trekken.

Ze is een gelukkige, jonge vrouw die nog heel veel dromen heeft en die zonder twijfel ook zal kunnen waarmaken. “Ik vind geluk in kleine dingen en ben ook gewoon echt vre content met wat ik allemaal heb en kan.”

 

Bekijk ook