Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Wel in je vel: Bo Baesen

Hapklare inspiratie om vol goesting aan je dag te beginnen, dipmomentjes aan te pakken of met een nieuwe, goeie gewoonte te starten. Die krijg je in Wel in je Vel. Bo Baesen vertelt wat haar vooruit helpt.


Bo Baesen leert haar volgers graag een woordje West-Vlaams aan en steekt haar roots dan ook nooit weg. Ze is een YouTuber en Instagrammer en werkt als Digital Creative bij radiozender MNM.

Sorry sorry sorry!

Bo durft al eens te veel zich te excuseren, zelfs voor de stomste dingen als eens een beweging doen zou ze al sorry zeggen. Bo ziet nu zelf ook in dat dat niet altijd nodig is, dat er heel veel dingen zijn waar ze haar excuses niet voor moet aanbieden, en dat is een gewoonte die ze zichzelf heeft moeten afleren. Ze doet er alles aan om dat minder te doen, om meer aan haarzelf te denken. “Sinds ik mijn vriend ken, ken ik ook mijn zelfwaarde. Hij heeft me doen inzien dat het beeld dat ik voordien van mezelf had, helemaal niet het juiste beeld was”.

Deadlines klaar en rust

“Ik vind het ontspannend als ik na al mijn werk mij gewoon even met iets stom kan bezig houden. Muziek opzetten, gaan wandelen of me even op mijn gemakje in de zetel zetten, dat is echt pure ontspanning!”

Dipje? Even huilen en weer doorgaan!

Een echte oplossing heeft Bo niet voor een dipje. Vaak moet je daarvoor ook naar de oorzaak van het dipmomentje kijken. “Het besef hebben dat het oké is om even niet oké te zijn is voor mij heel belangrijk. Ik huil dan ook even, laat alles even gaan zodat alles uit mijn systeem is. Dan kan ik weer verder.”

Bo laat graag haar smartphone even aan de kant, zeker als ze in een dipje zit. Ook als ze bij haar vrienden of familie is, laat ze sociale media achterwege. “Je moet genieten van het leven zoals het is, en echt luisteren naar je geliefden.”

Genieten van de kleine dingen

Nu de pandemie nog steeds onze levens grotendeels bepaalt, geniet Bo des te meer van op stap gaan naar het centrum, een koffietje maken… Maar vooral, en daar kunnen we ons allemaal wel in vinden: eten! “Eten en lekkere geuren en smaken maken me echt gelukkig.”

Boordevol ideeën

Bo omschrijft haarzelf als iemand die heel veel ideeën heeft, heel veel zaken opstart, maar nooit iets volhoudt. Wij vinden haar nochtans een toffe dame, die zonder twijfel nog veel zal bereiken in haar leven!

Bekijk ook