Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Slaaptip gebaseerd op hypnosetechniek

Helpt schaapjes tellen je niet om in slaap te vallen? Wie weet dommel je vannacht wél in met dit trucje gebaseerd op een hynosetechniek.


Veel mensen voeren iedere nacht een struggle om te kunnen slapen. Vaak hebben ze al een heel scala aan trucjes en middeltjes geprobeerd. Sommige tips zijn gebaseerd op technieken uit de hypnose. De Zweedse communicatie-expert David JP Phillips deelt zo’n trucje op zijn TikTok-account. Misschien het proberen waard?

Foto: Viktor Hanacek via Picjumbo

Bekijk ook:

  • Slaapproblemen zijn natuurlijk niet altijd op te lossen met simpele trucjes. Voor meer achtergrondinfo over slapen praatten we met neurologe en slaapexperte Inge Declercq. Bekijk hier het interview en meer tips.