Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Sandra Bekkari lanceert online coachingprogramma

Sandra Bekkari begeleidt al jaren mensen naar een gezondere levensstijl met haar boekenreeksen en Sana, het stappenplan dat ze zelf ontwikkelde. Sinds dit jaar is er nog een extra mogelijkheid: Change for Good, het online coachingprogramma van Sandra.


Sandra Bekkari heeft heel bewust gekozen voor de naam ‘Change for good’: “Mensen weten wel een beetje wat een gezonde levensstijl is. Ze weten ook dat het belangrijk is aandacht te geven aan gezonde voeding en aan beweging. Maar tussen weten en doen merken we dat er nog altijd een grote kloof is. We willen mensen online nog meer motiveren en coachen. Ze krijgen dagelijks mailtjes. We brengen ook regelmatig videoboodschappen en podcasts. Ze krijgen ook receptinspiratie. Het is eigenlijk nog veel meer dan de boeken. Veel mensen hebben fantastische resultaten geboekt aan de hand van de boeken. Maar we merken toch dat er toch nog veel mensen zijn die extra coaching nodig hebben, een stok achter de deur. En ik ben dan die ‘stok achter de deur’ voor de mensen die de extra ondersteuning nodig hebben.”