Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Instant kleurenexplosie

Polaroid en Lacoste lanceren samen een opvallende collectie. Met zowel catchy color blocking als subtiele prints bekijken ze de lente door een vrolijke bril.


Met deze collectie brengt Lacoste een ode aan aan instant filmfotografie. Polaroid, opgericht in 1937 door Edwin Land, bracht de allereerste instantcamera ooit uit. Bijna 90 jaar later heeft het merk nog steeds een legendarische plaats in de fotografiewereld.

Geïnspireerd door het beroemde regenbooglogo van de instant filmpionier, concentreert de Lacoste x Polaroid-collectie zich op de kenmerkende blauw, groene, gele, oranje en rode regenboog van het creatieve merk.

Lacoste en Polaroid pakken uit met een vernieuwende print: Archiefbeelden van Lacoste gelaagd op kleurrijke poloshirts, hoodies, T-shirt en trainingsbroeken. Unieke stuks met een deeltje Lacoste geschiedenis.

Wie het liever wat subtieler heeft, kan gaan voor een kleinere print op effen ondergrond.

Ook de accessoires vertegenwoordigen de kleuren van het uitgesproken Polaroidlogo.

De capsulecollectie is exclusief verkrijgbaar op de website van Lacoste, in de Lacosteboetieks (Antwerpen, Brussel Louise) en in geselecteerde winkels.