Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Laat je inspireren tijdens Livn-retreat

De lente voelt altijd een beetje als een nieuw begin. Niet alleen voor een lenteschoonmaak of klusjes in huis of tuin, maar waarom ook niet voor je mindset? Het platform Livn organiseert tijdens het eerste lenteweekend een online evenement vol inspirerende workshops voor een optimale start van het seizoen. 


 

Geeft de lente je zin om even stil te staan en nieuwe inspiratie op te zoeken? En ook wat tijd voor je zelf te nemen? De Livn your best life-retraite is een online evenement dat je het hele weekend van 20 en 21 maart kunt volgen. Het biedt je de kans om even stil te staan bij waar je nood aan hebt of gelukkig van wordt. Met andere woorden, om na te denken hoe jouw beste leven eruit ziet. En welke stappen je daarvoor kan en wil zetten.

Een tiental mentors delen tijdens de digitale workshops allerlei kennis en tools op uiteenlopende vlakken: Van digitaal declutteren tot een lenteschoonmaak in je kleerkast. Maar ook hoe je een boost geeft aan je relatie, meer plezier haalt uit je werk en hoe hoogsensitiviteit ook op professioneel vlak een troef kan zijn. Ook het motto “Een gezonde geest in een gezond lichaam” krijgt een plaats in het programma. Ontdek hier een overzicht van alle workshops.

Foto Karolina Grabowska via Pexels

 

Om tussendoor even te ontspannen is er een ‘Relax Bibliotheek’ met oefeningen.

Livn is een community, interactie met de andere deelnemers is dan een belangrijke pijler van het evenement.

Kan je niet alle workshops tijdens het weekend zelf volgen? Geen probleem. De opnames blijven nog zes maanden beschikbaar.

De eerste 50 deelnemers krijgen een gratis pakket met werkboek opgestuurd.

Meer info vind je op de website van livn.be.