Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

In de kleerkast van… An-Katrien Casselman

Een kleurrijke, opvallende en vooral happy kledingstijl, dat is hoe An-Katrien haar stijl omschrijft. Ze houdt ervan om veel kleuren en prints te combineren met elkaar en hoe meer, hoe beter!


Kleur, prints en glitter

An-Katrien ken je van haar Instagrampagina @ankatrien. Ze is al bijna 10 jaar modeblogger en actief op sociale media. Haar harde werk heeft dan ook al duidelijk geloond, na tien jaar heeft ze al meer dan 170.000 volgers (!).

Ze omschrijft haar eigen stijl als een heel opvallende, kleurrijke en misschien wel een beetje aparte stijl. En dat is ook zeker geen leugen. We mochten even piepen in haar dressing en oh yes, het was een kleurrijke hemel op aarde voor alle fashionlovers.

In trouwjurk naar de bakker

Mocht An-Katrien moéten kiezen en slechts één stuk uit haar dressing mogen houden, dan zou het haar trouwjurk zijn. En of ze dan met trouwjurk aan naar de bakker zou gaan? Reken maar van yes!

Sneakers of hakken? Print of egaal?

We namen ook even de tijd om haar een aantal dilemma’s voor te schotelen. Sneakers of hakken, print of egaal, casual of dressed up? Waarvoor An-Katrien kiest, zie je in deze aflevering van ‘In de kleerkast van’.

Bekijk ook