Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

High in the sky

Zorgeloos op reis gaan behoort nog niet meteen tot de mogelijkheden, maar wegdromen bij mooie plaatjes kan gelukkig wel. Het gloednieuwe concepthotel The Bolder in Noorwegen combineert een adembenemend uitzicht met een uitgekiend designinterieur.


Social distancing is in ieder geval geen probleem als je verblijft in ‘The Bolder’. Het hotel bestaat uit twee lodges die hoog boven de populaire Lysefjord zweven. De lodges zijn gebouwd op één enkele kolom om de voetafdruk op het natuurlijke landschap zo miniem mogelijk te houden.

Elke lodge omvat twee tweepersoonsslaapkamers, een badkamer, een keuken en een eetkamer met een fenomenaal uitzicht op de omgeving. Het interieur is de creatie van het Deense VIPP. Het designbedrijf heeft ondertussen ruime ervaring met de inrichting van hospitality-concepten zoals Vipp shelter in Zweden en het Chimney house in Denemarken.

 

 

Foto’s: VIPP

Bekijk meer: