Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Buitenkriebels: tuinmeubeltrends

Als de zon steeds hoger aan de hemel staat en de bedrijvigheid in de tuin toeneemt, kriebelt het om werk te maken van de aankleding. Hoe maak je van je tuin een echte buitenkamer? Bij Exterioo spotten we nieuwe outdoortrends.


De natuur speelt een belangrijke rol bij de tuinmeubeltrends van dit seizoen. Zo zijn de “Live Edge”-bladen momenteel zeer populair: tafelbladen met randen die de oorspronkelijke vorm van de boom volgen.

Wicker wordt nog vaak gebruikt voor meubels, maar dan wel in vernieuwende toepassingen.

Volkeramische bladen zijn niet meer weg te denken uit de outdoorcollecties. Ze zijn slijtvast, uv-bestendig en onderhoudsvriendelijk. Ook hun looks zijn een belangrijke troef: de gelijkenis met marmer is verbluffend!

Foto: Exterioo

Deze en nog veel meer tuinmeubeltrends ontdekken we bij Exterioo, de nieuwe conceptstore van Overstock Garden in Knokke.