Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

OH MY GUM: plantaardige kauwgom

Ben je iemand die graag eens een kauwgom eet? Dan moet je zeker kennis maken met deze plantaardige kauwgom: OH MY GUM!


Plastic-vrij

De kauwgom waar je graag eens op knabbelt bevat vaak plastic, wat allesbehalve goed is voor jou én voor het milieu. Malak, de oprichter van OH MY GUM!, wou hier iets aan veranderen. Daarom bracht ze de plantaardige kauwgom op de markt. Het is gemaakt van natuurlijke hars uit de sapodilla boom. Dankzij dat product is de kauwgom volledig biologisch afbreekbaar en dus 100% lief voor onze planeet.

Kauwen in stijl

De lekkere, plantaardige kauwgom wordt verpakt in een handige, modieuze verpakking. De OH MY GUM kauwgom vind je – hoe kan het ook anders – in een verpakking die helemaal plastic vrij is en ook nog eens 100% recycleerbaar is. De doosjes zijn bovendien ook niet te groot en passen gegarandeerd in jouw handtas of rugzak.

Plant-based & vegan-friendly

De kauwgom bevat ook helemaal geen dierlijke producten, dus ook onze vegan vrienden kunnen genieten van OH MY GUM!. De kauwgompjes komen trouwens voorlopig in twee smaken: munt en kaneel. En niet getreurd, er komen er meer smaken aan!