Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIE FRIDAY: CAKEPOPS

Ben je fan van cake, maar ben je die rechthoekige of ronde vorm beu? Dan zijn deze cakepops zeker iets voor jou!


Cakepops

Als je graag al eens een stukje cake eet, maar vaak niet na één schijfje kan stoppen, zijn deze cakepops ideaal. Je hebt een kleine portie bij handen, kunt het makelijk overal mee naar toe nemen én ze zien er bovendien nog eens super feestelijk uit ook! Ideaal als traktatie voor op je verjaardag bijvoorbeeld 😉

Benieuwd hoe je ze kan maken? Download hier het recept.

Naar goede gewoonte toont redactrice Naomi ook al eens voor hoe je ze kan maken.

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Bekijk ook

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door Dovy Keukens en KitchenAid.