Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIE FRIDAY: PANNA COTTA MET FRAMBOZEN EN KLETSKOPPEN

Dit weekend halen we allemaal onze romantische kant weer boven, want het is zondag Valentijn! Ben je nog op zoek naar een romantisch dessertje waar je gegarandeerd mee zal scoren? Dan heb je het bij deze gevonden!


Panna Cotta met frambozen en kletskoppen

Een romantisch dinertje op restaurant zit er niet in voor Valentijn dit jaar, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je niet samen met je partner of geliefden een lekkere maaltijd kan hebben. Heb je zin om dit weekend zelf eens een lekker dessertje op tafel te toveren? Dan ga je met deze panna cotta, die bovendien makkelijk zelf te maken is, zeker scoren. Het vergt wel wat tijd, maar het resultaat mag er zeker en vast wezen. Smakelijk, en geniet van de liefdevolle, mooie zondag!

Het recept voor de panna cotta en kletskoppen kan je hier downloaden.

Naar goede gewoonte toont redactrice Naomi je ook al eens voor hoe je dit heerlijk dessertje zelf kunt maken!

 

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Bekijk ook

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door Dovy Keukens en KitchenAid.