Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIE FRIDAY: NUTELLA PANNENKOEKEN

5 februari moet zowat dé mooiste dag van het jaar zijn voor alle chocoladeliefhebbers. Het is namelijk Nutelladay vandaag! Met Lichtmis in ons achterhoofd en de liefde voor Nutella centraal serveren wij voor jou deze overheerlijke American Pancakes, gevuld met, what else, Nutella.


Nutella pannenkoeken

Nutelladay konden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Deze fluffy, American Pancakes gevuld met Nutella zijn echt het perfecte ontbijt om dit weekend eventjes mee te zondigen. Werk ze af met wat aardbeien en banaan en je vergeet zo dat je een bommetje aan het eten bent ;-). Begin je al te watertanden bij het idee? Hup, duik maar je keuken in!

Download hier het recept en geniet!

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Bekijk ook

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door Dovy Keukens en KitchenAid.