Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIE FRIDAY: HOME MADE SNICKERS

Iedereen kent wel die lekkere chocoladebars met noten en karamel. Inderdaad, we hebben het over die heerlijke Snickers! Ben je een zoetebekje die maar al te graag deze snoepreep lust? Dan moet je ze zeker eens zelf maken!


Home Made Snickers

Snickers zijn de favoriete chocoladebars van redactrice Naomi, dus besloot ze om voor deze rubriek ze eens zelf te maken. Je hebt slechts 3 ingrediënten nodig, die je misschien wel al in huis liggen hebt: karamel, chocolade én ongezouten pindanoten. Check, check en check? Aan de slag dan maar! Dan heb je straks iets lekker om het weekend mee in te zetten 😉 smakelijk!

Benieuwd hoe je ze kan maken? Download hier het recept.

Naar goede gewoonte toont redactrice Naomi ook al eens voor hoe je ze kan maken.

 

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Bekijk ook

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door Dovy Keukens en KitchenAid.