Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

De aantrekkingskracht van diamanten

Diamanten die in een laboratorium gekweekt worden, winnen steeds meer aan populariteit. Het zijn geen kunstdiamanten, maar edelstenen waarbij het natuurlijk ontstaansproces gebeurt in een laboratorium. Dat maakt ze even mooi, maar wel betaalbaarder. Jennifer Elliott van Elliot & Ostrich vult haar collectie van natuurlijk gegroeide diamanten dit seizoen voor het eerst aan met ‘lab grown diamonds’.


In deze reportage gaan we langs in het atelier van Jennifer. Jaren geleden trok ze de deur van het bedrijfsleven dicht. Maar haar eigen juwelenlabel Elliot & Ostrich sloeg ze een compleet nieuwe weg in. Haar nieuwste collectie is geïnspireerd op maatschappelijke thema’s die de wereld beroerden in 2020.