Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Freedom Moses: de hipste home office slipper en lenteschoen

Sarah Gurt, een designer en onderneemster uit Parijs, heeft jarenlang gewerkt voor merken als Thierry Mugler, Calvin Klein en Oscar de la Renta. Ze heeft het merk Freedom Moses opgericht. Het is een Israëlisch schoenenbedrijf dat zomersandalen creëert die bedoeld zijn om het hele jaar door gedragen te worden.


Geïnspireerd door de esthetiek en de vibes van Tel Aviv, zijn Freedom Moses schoenen recyclebaar, waterdicht, wasbaar en diervriendelijk. Ze ruiken bovendien ook letterlijk naar melk en honing.De slipper zijn gemaakt van PCU plastic geïnjecteerd met lucht. Deze unieke combinatie van materialen zorgt dan ook voor een super comfortabele loop ervaring.

Recycleerbaar, trendy, vegan – met de zoete geur van melk en honing

Let’s face it. We zitten met zijn allen nog een heel eind zoveel mogelijk van thuis uit te werken, dus kunnen we dat evengoed ook stylish doen. Met de slippers van Freedom Moses haal je de zomer in huis. Zo kan je meteen al wegdromen naar een betere tijd die er sowieso weer aan komt.

De funky prints en kleurtjes stralen pure fun uit. Vind je het nog wat fris voor blote voeten? Combineer de sandalen met een leuk sokje, et voilà, je hebt de ideale home office slipper en lenteschoen.

Duurzame lentekriebels

De sandalen zijn verkrijgbaar in oneindig veel kleuren en hippe prints, perfect om extra kleur te brengen in jouw home office. Daarbovenop zijn de Freedom Moses-slides vegan, recycleerbaar, en vervaardigd op een duurzame manier. In elk paar wordt lucht in de zool geïnjecteerd. Gevolg? De slippers voelen licht aan, alsof je op wolkjes wandeltAls kers op de taart heeft elke paar de zoete geur van melk en honing. Voel je de lentekriebels al?