Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Put an earring on it

In deze tijden komt creativiteit extra van pas. Julie van Billion Avenue zocht een manier om haar juwelen coronaproof te verkopen en kwam zo op het idee van een juwelenautomaat.


Naast Sunglass Boulevard, een webshop voor zonnebrillen, heeft Julie Dealmerie ook haar eigen juwelenmerk, Billion Avenue. “Ik maakte als kind al juweeltjes met pareltjes, koordjes, steentjes,…”, aldus Julie. Zelf combineert ze graag naar hartenlust. “Ik denk dat we vandaag niet meer mogen kijken naar goud, rosé of zilver afzonderlijk. Draag het maar allemaal door elkaar. Het is leuk en maakt het specialer.”

Zoals zoveel ondernemers in deze tijden zocht Julie een manier om haar juwelen coronaproof te kunnen verkopen. Zo kwam ze op het idee van de allereerste  juwelenautomaat in België. Na een succesvolle première deze zomer in Knokke, vind je de automaat nu ook in Antwerpen en in K in Kortrijk. De automaat is volledig cashless en contactloos. De automaat in K in Kortrijk blijft open tot en met januari 2021.