Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Online kerstdates voor singles

In deze periode van beperkte contacten is daten uiteraard geen evidentie. Maar dat betekent niet dat het onmogelijk is! Relatie-experte Kathleen Callewaert organiseert op 28 december als alternatief een online evenement speciaal voor singles.


Kathleen is zaakvoerder van relatiekantoor Soulmate4life. Na het nieuws dat er geen versoepelingen zouden zijn voor de kerstperiode besloot ze onmiddellijk om een virtuele bijeenkomst te organiseren. “Ik hoor elke dag hoe hard de eenzaamheid erin hakt. Met dit digitaal alternatief wil ik de singles tijdens de kerstperiode alsnog wat warmte en romantiek gunnen”, aldus Kathleen.

Online dating-evenement

Kathleen Callewaert organiseert op 28 december om 20u een online dating-evenement. “Om deze donkere dagen wat op te fleuren wil ik singles samenbrengen. Alle deelnemers worden opgedeeld in groepjes in aparte online kamers. Zo kunnen ze privé met andere singles kennismaken. Geen typische speeddates, maar wel korte gesprekken om te connecteren met elkaar. Ik hoop hiermee de vele singles een hart onder de riem te steken.”

Foto door Andrea Piacquadio via Pexels

Tips voor een geslaagde e-date

Om de slaagkans van de dates nog een stuk te vergroten, geeft Kathleen op voorhand de nodige inspiratie en nuttige tools mee met de deelnemers. Zo zal iedereen tips krijgen hoe ze een gesprek moeten onderhouden of hoe ze zich kunnen voorbereiden: “Met de professionele organisatie en tips op voorhand reken ik op een geslaagd evenement”.

Praktische info

Het evenement is niet volledig gratis, maar inschrijvingen zijn billijk en uitsluitend bedoeld om de online organisatie te kunnen faciliteren. Zo wordt er met een professioneel bedrijf gewerkt om iedereen van de ene kamer naar de andere te brengen.

  • Enkel ticket: Prijs € 29 (Incl BTW)
  • Duo ticket: Prijs € 53 (Incl BTW)- Enkel geldig: Vrouw nodigt single-man uit of man nodigt single-vrouw uit
  • Vroegboekkorting tot 13/12/2020 : Op enkel- en duo-ticket korting van €5 (Incl BTW)

Datum: 28 december, start 20u.

Extra:

  • Iedere deelnemer ontvangt de gratis mini-cursus lichaamstaal voor ‘singles’: “Ontdek lichaamstaal-signalen die verraden dat hij/zij echte interesse vertoond” 3 video’s boordevol tips door Lichaamstaal-experte Dana Ketels –Impactacademy.be t.w.v € 67

Tickets kan je hier bestellen.

Tip: Je kan deze online kerstdate ook cadeau geven! 

Bekijk ook: