Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Maximalistisch minimalisme

Op vijftien jaar tijd creëerde ontwerper Jean-Philippe Demeyer een uniek universum. Hij vulde zijn kasteelhoeve met kleurrijke interieurs, unieke stukken en eclectische vondsten. Om zijn hoofd helemaal leeg te kunnen maken, drukt Jean-Philippe de refreshknop in. Alle stukken moeten weg. Hoog tijd dus om nog snel even op bezoek te gaan!


“Ik heb geen stijl, ik heb een methode”, aldus Jean-Philippe. “Maar als ik toch een stijlnaam moet geven, dan zou ik zeggen dat ik maximalistisch minimalist ben. Dat wil zeggen: weinig, maar dingen die er voor gaan.”

Jean-Philippe Demeyer organiseert van woensdag 9 december tot en met maandag 14 december een sales event, telkens van 11 tot 17u.

Het bezoek en de verkoop verlopen volgens de meest recente covid-richtlijnen (1 persoon tegelijk, mondmasker, uitgestippeld parcours,…).