Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Kwaliteitscocktails shaken als een pro

Nip je graag van een cocktail of wil je een cocktailliefhebber in de watten leggen? Voor een cocktail heb je diverse ingrediënten nodig en dat kan intimiderend zijn. Een West-Vlaams bedrijf dokterde een oplossing uit.


Een cocktail vereist diverse ingrediënten op je boodschappenlijstje. Misschien heb je ook geen zin om een arsenaal aan verschillende alcoholsoorten en smaakmakers op voorraad te hebben? En als je graag afwisselt wordt het al helemaal moeilijk.

BarBasille brengt de oplossing. Het Belgische merk ontwikkelt ready to drink-mixen in uiteenlopende verpakkingen. Zowel klassiekers als heruitgevonden cocktails behoren tot het aanbod. De mixen zijn per flex verkrijgbaar, ofwel kies je voor een geschenkbox. Je kan deze zelf samenstellen, je laten verrassen of kiezen voor een kennismakingspakket met klassiekers als de Mai Tai, Negroni en Long Island Iced Tea. Nog wat ijsblokjes, versiering en een rietje erbij en je cocktail is klaar!

De cocktailmixen zijn ook beschikbaar in afzonderlijke zakjes. Leuk om als kaartje op te sturen!