Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Kim Feenstra staat model voor materniteitscollectie

Ook als aanstaande mama kan je je comfortabel én verleidelijk voelen in mooie lingerie. Dat is de boodschap van de materniteitscollectie van Hunkemöller waarvoor Kim Feenstra model staat. De Nederlandse was ten tijde van de shoot hoogzwanger en beviel twee weken later van zoontje Brooklyn,


Kim Feenstra is bij ons iets minder bekend dan bij onze noorderburen, maar je hebt haar misschien al aan het werk gezien in films als ‘Verliefd op Ibibza’ en ‘Mannenharten’. De Nederlandse brak door als model toen ze in 2007 Holland’s Next Top Model won. Ondertussen werkt ze vooral als fotografe, maar Kim staat ook nog regelmatig vóór de lens. Deze campagne van Hunkemöller kwam niet helemaal uit de lucht vallen. Het Nederlandse lingeriemerk werkt al sinds 2015 samen met het model.

Met leuke kleuren, zwarte kant en opvallende prints wil het merk laten zien dat materniteitslingerie niet alleen functioneel en comfortabel hoeft te zijn, maar ook tegelijkertijd ook mooi én verleidelijk.

Hunkemöller’s nieuwe materniteitscollectie is verkrijgbaar online in de maten XXS-XXL en 75B to 95G.