Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIEFRIDAY: No Bake Cheesecake

Foodie Friday is eventjes terug van weg geweest! In deze gloednieuwe aflevering maakt redactrice Naomi heerlijke No Bake Cheesecake!


No Bake Cheesecake

Ben je ook zo’n grote fan van cheesecake, maar heb je niet altijd even veel zin om die oven weer aan te steken en zo lang op je lekker toetje te wachten? Dan is deze No Bake Cheesecake zeker iets voor jou! Het receptje is in no-time klaar en je hebt er maar een aantal ingrediënten voor nodig, zalig toch!

Benieuwd hoe je het maakt? Het recept kan je hier downloaden.

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Bekijk ook

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door Dovy Keukens en KitchenAid.