Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIEFRIDAY: Chocolade Cupcakes

Redactrice Naomi viert dit weekend haar 23ste verjaardag en dat konden we met Foodie Friday niet zomaar voorbij laten gaan. Ze maakt haar favoriete dessertje, speciaal voor deze “verjaardagseditie”.


Chocolade Cupcakes

Cupcakes heb je in allerlei vormen, geuren en smaken, maar voor deze aflevering van Foodie Friday koos redactrice Naomi haar lievelings uit: hoe meer chocolade hoe beter! Deze feestelijke cupcakes zijn niet alleen goed om een verjaardag mee te vieren, maar zijn ook zeker leuk voor je gezin tijdens de feestdagen. Smakelijk!

Download hier het recept en ga zelf aan de slag!

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Bekijk ook

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door Dovy Keukens en KitchenAid.