Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIE FRIDAY: Kerstster

Vrolijk kerstfeest iedereen! We blijven bij #FoodieFriday in thema en gaan voor een simpel en lekker dessertje!


Kerstster

Niets zo leuk als een simpel, maar super lekker dessertje tijdens de feestdagen. We mogen dan wel niet in grote kringen Kerst vieren, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je geen overheerlijk dessert op tafel kan toveren. Deze kerstster is snel klaar en heeft maar een aantal ingrediënten nodig. Wees creatief met de vorm, kies zelf hoe dik je de laag chocopasta maak en vooral, geniet geniet geniet. Smakelijk, en heel fijne feesten gewenst!

Download hier het recept en ga zelf aan de slag.

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Bekijk ook

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door Dovy Keukens en KitchenAid.