Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Belgische creativiteit onder de kerstboom

Ben je op zoek naar inspiratie voor originele kerstcadeaus? Via het platform van “Ik koop Belgisch” vind je heel wat toffe ideeën en bovendien steun je er ook Belgische creatieve ondernemers mee!


Met de keuze voor Belgische werken, merken of producten maak je de dromen waar van creatievelingen van hier én gun je jezelf de leukste aanwinsten voor je interieur, kleerkast, boekenplank, muziekcollectie, …

Of je nu een cadeautje zoekt voor de modeliefhebber, sporter, tuinierder,…: er is genoeg moois te vinden bij Belgische creatieve ondernemers. Op de website “Ik koop Belgisch” kan je met de zoekfunctie gemakkelijk selecteren op parameters zoals thema, verkooppunten, merknaam en opties met een webshop. Ben je een beetje overweldigd door het grote aanbod van meer dan 2000 (!)merken?  dan kan je je ook laten inspireren door het lijstje met cadeautips dat Creamoda dagelijks deelt. Je ontdekt ze via de website, Facebook en Instagram.

Wil je anderen op ideetjes brengen? Deel dan je eigen wishlist met #ikkrijgbelgisch en je cadeautips met #ikgeefbelgisch!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ik Koop Belgisch (@ikkoopbelgisch.be)