Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Belgische bruidsmode in Barcelona

Romantiek troef op deze catwalk! Barcelona vormt naar goede gewoonte ook dit jaar het epicentrum van bruidsmode. De Valmont Barcelona Bridal Week is met ruim 400 merken één van de belangrijkste vakevents voor de sector.


Het publiek mag dit keer niet fysiek aanwezig zijn, maar alles wordt uit de kast gehaald voor een optimale online beleving. Op de catwalk tonen bruidsmodemerken hun collecties voor 2021. Net zoals de voorbije jaren zien we ook dit keer Belgische bruidsmode, alle drie onder de vlag van MRFG (Marylise & Rembo Fashion Group).

In het defilé zie je deze collecties:

  • 00:08m: Carta Branca getekend door Veronique Branquinho
  • 01m34: Marylise
  • 04:33: Rembo Styling