Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Tendens Smakelijk! Met Manon van Macaron Manon

Op 14 november start de nieuwe reeks van Tendens Smakelijk! Dit keer worden we uitgenodigd in de keuken van culinair journaliste en foodstyliste Manon van Aerschot.


Manon is ook bekend van haar foodblog Macaron Manon en van twee kookboeken: Alle Dagen Feest en Alle Dagen vakantie. Voor Tendens bereidt ze in haar eigen keuken onder meer originele culinaire cadeautjes en gingerbreadkoekjes. Ook de zus van Manon, Elise, springt binnen. Zelf kookt ze niet zo frequent, maar ze komt graag een handje helpen bij het bereiden én… het opeten uiteraard! Kortom: maak je klaar voor een gezellige reeks van Smakelijk vol culinaire inspiratie!

Tendens Smakelijk! is vanaf 14 november 4 weken lang te zien in Tendens op Focus & WTV. Je kan alle afleveringen ook online bekijken op Tendens.tv