Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Nu ook in België! De Friends x Revolution make-up

Goed nieuws voor wie niet genoeg kan krijgen van Friends. Er is nu ook een make-uplijn helemaal gewijd aan de sitcom!


Friends is ondertussen al 16 stopgezet, maar de reeks blijft immens populair. Voor wie meer wil dan alleen alle afleveringen opnieuw en opnieuw bingewatchen is er tegenwoordig tal van merchandise. Friends-mokken of dekentjes : je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat. Ook een adventskalender behoort tot de nieuwste hebbedingen. In september kwam er ook al een officieel kookboek uit met meer dan 100 recepten.

 

En sinds kort is er ook een Friends-make-uplijn. Revolution Beauty bracht een uitgebreide lijn op de markt die sinds kort ook in België te koop is. Het gamma omvat onder meer oogschaduwpallettes, lipsticks- en glosses, badproducten én accessoires zoals een coffee cup.

 

 

De makers lieten zich niet alleen gaan met de kleuren van de make-up, maar ook met de verpakking en de namen. Zo is er een Phoebe-palette met kleuren als Smelly Cat en Lobster. Bij Monica vinden we de Geller-up. In de Rachel-palette ontdek je onder meer On A Break. De drie dames hebben ook elk een eigen lipstick.

De Friends x Revolution make-uplijn is in België verkrijgbaar via Kruidvat en Boozyshop.