Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Kleed je op in je kot

Heb je het met al dat thuiswerk of homeschooling ook de neiging om de hele dag in je homewear rond te struinen? Nochtans kan het goed zijn voor het moreel om ook thuis je leukste outfit uit de kast te halen. Mode Unie geeft een extra duwtje in de rug met de campagne ‘Kleed je op in je kot!’


Als federatie van en voor de zelfstandige modedetailhandel ziet Mode Unie met lede ogen de moeilijke situatie waarin de sector verkeert. Toch wil de organisatie er ook de moed in houden en een positieve boodschap verspreiden: “Er hangt immers zoveel moois in onze kleerkast en modewinkels hebben een schitterende winter- en eindejaarscollectie die je ook vanuit je kot kan bestellen: waarom zouden we dan in onze jogging thuiswerken en rondlopen?!”

“Laat ons met z’n allen trots zijn op….onszelf! Omdat we met veel maatregelen rekening moeten houden, omdat ons sociaal leven beperkt wordt, omdat de keuze voor activiteiten gevoelig teruggeschroefd is en omdat we ondanks alles toch volhouden.”

En ontstond het idee voor de campagne, want wat doet beter voelen dan een mooie outfit op een druilerige winterdag? Daarom: Kleed je op in je kot en toon dat aan de buitenwereld!

In deze online campagne zet Mode Unie je aan om je op te kleden in je kot: of het nu voor virtuele meeting is, voor leuke herfstwandelingen, voor afstand-babbels vanuit de voortuin,… er zijn gelegenheden genoeg!