Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIEFRIDAY: Apple Pie Bites

In de voorlopig laatste Foodie Friday maakt redactrice Naomi nog eens wat lekkers klaar. Deze week op het menu? Heerlijke apple pie bites!


Apple Pie Bites

Niets beter dan een warme appeltaart op een koude herfstdag! Heb je geen zin om een ganse taart te bakken? Dan komen deze apple pie bites zeker van pas. Ze zijn snel klaar, hebben maar enkele ingrediënten nodig en zijn bovendien super lekker. Zondigen op een manier die gezond voelt ;-)!

Het recept kan je hier downloaden.

 

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Bekijk ook

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door Dovy Keukens en KitchenAid.