Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Belgisch design boven

Wist je dat de belangrijkste kleurtrend dit seizoen ‘spiced honey’ is? We spotten deze warme tendens bij Inge Van Herck van The Belgian Design Lab.


Inge Van Herck geeft tips om je interieur op te fleuren. Met The Belgian Design Lab verzamelt ze tal van merken van eigen bodem.’

Spiced honey’ dat betekent veel geel-oker tinten’, aldus Inge. “Die kleuren kunnen mooi gecombineerd worden met pastels, met de warme donkere kleuren en met petrolblauw.

The Lab ontwerpt en produceert ook zelf elementen om je interieur warm en gezellig te maken zoals bijzettafels en wall art, maar Inge creëerde ook iets wat typisch is voor de corona-tijd.  Wij maken hier in huis onze eigen dispenser die tot stand is gekomen in de eerste lockdown. We hadden het idee dat we toch iets leuks wilden maken van dispensers. Dan hebben we Kamagurka gecontacteerd. Hij heeft voor ons 6 ludieke cartoons getekend en die hebben we samen gebracht onder drie verschillende dispensers die te krijgen zijn in drie verschillende modellen en drie verschillende geuren. We hebben er ook een geurtje aan gekoppeld omdat dat dan ook weer aangenamer is voor de mensen.”