Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Kiwanis Fashion Attack

Kiwanis Ladies’ van Kleef Roeselare organiseert al twintig jaar een groots opgezet mode-event ‘Fashion Attack’. Aangezien zo’n groot publieksevent momenteel niet aan de orde is, kiezen ze dit keer voor een shoot die online verspreid wordt.


Fashion Attack vindt al jaren plaats in samenwerking met tal van modepartners uit de streek.

De online versie van het event mag dan opgenomen worden zonder publiek, de modezaken zijn wél van de partij. Op de catwalk dit keer slechts een beperkt aantal professionele mannequins. Het zijn vooral de leden van Kiwanis Ladies’ van Kleef Roeselare zelf die in de spotlights lopen. Een leuk project voor de clubleden om samen aan te werken, een soort teambuilding als het ware!