Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIEFRIDAY: Mug Cakes

Dit weekend maak je in no-time een lekker toetje klaar. Twee lekkere, snelle mugcakes deze week in Foodie Friday!


Mugcakes

Deze week maken we niet één, maar twee lekkere receptjes klaar. Deze mugcakes zijn klaar in nog geen vijf minuten. Alles samen in één tas en even in de microgolf en je bent klaar! Zo heb je niet eens een hoop afwas, wat wil je nog meer?

Download de recepten hier.

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Bekijk ook

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door Dovy Keukens en KitchenAid.