Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIEFRIDAY: MUFFINS

Muffins worden wel eens de minderwaardige variant van een cupcake genoemd, maar niets is minder waar. Zeker deze muffins met witte chocolade, aardbeien en Griekse yoghurt zijn gebakjes om u tegen te zeggen. Makkelijk, lekker en snel!


Muffins

Deze muffins met Griekse yoghurt, aardbeien en witte chocolade zullen je brunch dit weekend nog een stukje zoeter maken. De cakejes zijn makkelijk om te maken en zijn snel klaar. Werk ze af met wat bloemsuiker, om ze nog meer picture worthy te maken. Smakelijk!

Download hier het recept.

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Bekijk ook

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door Dovy Keukens en KitchenAid.