Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIEFRIDAY: HAVERMOUTWAFELS

Heb je nood aan een lekker ontbijtje nu we alweer een weekend onze plannen mogen opdoeken? Dan komt deze Foodie Friday als geroepen! Maak deze gezonde havermoutwafeltjes voor een lekker en snel ontbijt.


Havermoutwafels

Wie is er nu geen fan van lekkere wafeltjes als ontbijt? Ik geef toe, dat is niet altijd even gezond, maar deze havermoutwafeltjes zijn daar de ideale oplossing voor. Ze zijn snel klaar en zijn bovendien nog eens gezond ook! Werk ze af met fruit en wat agave of honing, om je ontbijt helemaal perfect te maken. Smakelijk!

Download het recept hier.

 

 

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Bekijk ook

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door Dovy Keukens en KitchenAid.