Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIEFRIDAY: Frangipanekes

Wat zijn jouw favoriete gebakjes voor bij de koffie? Van redactrice Naomi zijn het zonder twijfel frangipanekes! Deze week maakt ze er zelf, want wat is beter dan verse gebakjes als vieruurtje? Niets toch?!


Frangipanekes

Deze frangipanekes zijn super easy en yummy! Bij dit recept kan je makkelijk wat deeg over houden voor in de diepvries, zo heb je altijd een selfmade frangipane klaar liggen. Of je maakt er meteen een hele lading, dat kan natuurlijk ook ;-). Kortom, de frangipanekes van redactrice Naomi zijn in no-time klaar en perfect voor als vieruurtje bij je koffietje!

Download hier het recept.

 

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Bekijk ook

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door Dovy Keukens en KitchenAid.