Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIEFRIDAY: COOKIE CUPS

Dop jij ook wel eens je chocolate chip cookie in een tas melk? Dan zijn deze cookie cups dé ideale snack voor jouw weekend!


Cookie Cups

Deze cookie cups zijn in no-time klaar en zijn lekker voor zowel liefhebbers van koekjes als voor liefhebbers van koekjes mét melk. Drink er ijskoude melk uit en eet je lekker zachte koekje vervolgens op, ideale snack voor dit weekend, toch?

Het recept kan je hier downloaden.

 

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Bekijk ook

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door Dovy Keukens en KitchenAid.