Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Duo design

Sober en eclectisch: ze zijn niet makkelijk te combineren, maar het kan wel. Rik Ruebens en decorateur-stylist Jean-Philippe Demeyer verenigden hun signatuur in een eigentijds meubel.


Rik Ruebens en zijn echtgenote Sylvie startten twintig jaar geleden hun zaak RR Interieur in Knokke. Om dat te vieren openden ze onlangs een nieuwe Home Concept Store aan de Natiënlaan. Eén van de nieuwigheden is een eigen collectie. Voor het eerste ontwerp werkten Rik en Sylvie samen met decorateur en stylist Jean-Philippe Demeyer. Dat resulteerde in BamBou: een modulair bankstel.  Jean Philippe houdt enorm van kussens. De bank is dan ook gebaseerd op een Turkse zetel die bestaat uit kussens die op de grond liggen. Met zijn netwerk van ambachtslui zorgde Jean-Philippe er voor dat de productie van BamBou volledig in eigen regio gebeurt.