Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Duckie Thot voor Hunkemöller

Topmodel Duckie Thot brengt een lingeriecollectie uit met Hunkemöller. De samenwerking is ook gericht op meer inclusiviteit in de mode.


Duckie werkt al sinds vorige zomer samen met het lingeriemerk. Het partnerschap werd dit jaar nog relevanter naarmate de Black Lives Matter-beweging in een stroomversnelling kwam.

Net als Duckie, is de collectie die in samenwerking met haar werd gemaakt, gewaagd, sexy en zeker van zichzelf. Het silhouet is jeugdig; van bralettes, slips met hoge tailles tot body’s. Het kleurrijke palet van neon roze en zwart wordt geaccentueerd met modern borduursel en grafisch kant.

De campagnevideo en fotografie, opgenomen in de studio in Londen, is Hunkemöller‘s meest gedurfde en creatieve content ooit. Op een met neonlicht belicht podium met gewaagde vormen die de collectie weerspiegelen, benadrukt Duckie haar ‘Rules for World-Changing Women’. Ze omvatten: Creëer je eigen ritme en blijf het volgen, geef jezelf kracht en je zult velen inspireren en sexy zijn is een gemoedstoestand. Ze sluit af met de krachtige uitspraak: “I’m not different, I’m unique.