Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIEFRIDAY: Blondies

Ben je een echte chocoladelover? Hold up! Dan moet je zeker eens deze blondies maken. Blondies, de witte variant van brownies zijn overheerlijk. Redactrice Naomi maakt ze voor jullie klaar met aardbeien!


Blondies met aardbeien

Als je fan bent van brownies, zullen deze blondies zeker niet teleurstellen. Het luchtige gebakje is in no-time klaar en is bovendien super makkelijk om te maken! De heerlijke combinatie van witte chocolade en aardbeien kunnen je zoete mond zeker bekoren.

Download hier het recept.

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Bekijk ook

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door Dovy Keukens en KitchenAid.