Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Vans brengt hulde aan The Simpsons

’s Werelds favoriete gezin, The Simpsons, krijgen van Vans een prachtig cadeau: een hele collectie aan hen gewijd.


Het is niet de eerste keer dat Vans iconen uit de Amerikaanse popcultuur eert. Dit seizoen gaat de eer naar The Simpsons, ’s werelds bekendste animatieserie die al meer dan 30 jaar een hilarische inkijk biedt in het gezinsleven in een Amerikaanse buitenwijk. De collectie bestaat uit schoenen, kleding en accessoires met herkenbare scènes uit de legendarische tv-show.

De Vans x Simpsons-collectie brengt hommage aan de Simpsons-familie met Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie in de hoofdrol, met illustraties en referenties die ongetwijfeld gesmaakt zullen worden door de die-hard fans. Tot de blikvangers van de collectie behoort onder meer de iconische hoge sneaker Sk8-Hi, voor de gelegenheid uitgerust met de voltallige familie en het bekende geruite dambordpatroon in de blauwe en gele kleuren van de serie.

 

Schoenen met een hartje voor verschillende personages

Bart wordt vereeuwigd op schoenen die naar zijn personage zijn gemaakt. Met een rode bakstenen zijkant met daarop de kenmerkende ‘El Barto’ en een zelfportret in graffiti-stijl, werd een beroep gedaan op de streken van de eeuwige grappenmaker.

De schoenencollectie wordt vervolledigd met acht andere stijlen die elk een eerbetoon brengen aan een geliefd Simpsons-personage. Moe en de Bouviers zijn te zien op de Old Skool, Scratchy op de Era en Lisa op een lavendelkleurige Sk8-Hi. Mr. Plough verovert een Sk8-Hi MTE-stijl. Een color blocking Pro Slip-On en een Slide-On sandaal, geïnspireerd op de beroemde roze donuts van Homer Simpson, vervolledigen de sneakercollectie.

Kledij voor mannen en vrouwen met een vleugje Simpsons

Ook de kledinglijn voor mannen en vrouwen bevat veelvuldige referenties naar de populaire tv-serie. Zo is er de paarse Lisa-fleecetrui met raglanmouwen en een felgekleurde ‘Lisa Simpson for President’-print op de rug en borstkas. De bijbehorende rugzak werd bedekt met de iconische dambordprint in Simpsons-geel, met close-ups van Lisa’s gezicht en een rubberen logopatch op het voorvak. Ten slotte is er voor de Lisa-fans nog een ‘Lisa 4 Prez’-T-shirt met korte mouwen en bijbehorende pet en heuptas.

Voor heren is er een The Simpsons-T-shirt met korte mouwen met een logo op de borst en een familieportret op de rug, een eerbetoon aan de wereldberoemde ‘couch intro’ van de show. Verder telt de collectie een witte en zwarte hoodie, beide voorzien van de familie Simpson en logo’s op de mouwen, en een opvallende blauwe hoodie met een Bart-schedel op de rug en de borst.

Accessoires voor de liefhebbers

Maak je Simpsons-outfit helemaal compleet met een coole rugzak, leuke sokken of een vette pet. Ook hier kan je gaan voor je favoriete karakter van de show, of de leukste print.

De Vans x Simpsons collectie is verkrijgbaar vanaf 7 augustus 2020 in de winkels van Vans en bij geselecteerde verkooppunten. Meer informatie via www.vans.be.