Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Stylisch terug naar het werk met kurk

Dit najaar ga je stijlvol terug naar je werk of school met de 100% natuurlijke en authentieke rugzakken, hand- en reistassen van Captain Cork. Met deze back to school/work-collectie introduceert mompreneur Ina De Quint de elegante kleuren navy green, tobacco en navy blue in het diervriendelijke productgamma. It’s so corky!


Verantwoord en stylisch terug naar je werk of school vertrekken? Dat kan met Captain Cork. Alle tassen en accessoires van het merk zijn authentiek Belgisch design en worden vervaardigd uit Portugese kurk. De kwaliteit hiervan kan vergeleken worden met leder aangezien het eenzelfde souplesse en waterresistentie met zich meedraagt, met dat verschil dat de productie van kurkleder 100% duurzaam is en dat er geen vervuilende chemicaliën aan te pas komen.

De producten van Captain Cork blinken niet alleen uit in duurzaamheid, maar zijn bovendien een streling voor het oog. Nieuw in deze najaarscollectie zijn de Kleine Kapitein voor kleuters, een stijlvolle laptoptas voor vrouwen en een unisex backpack.

De Kleine Kapitein voor zeerovertjes in wording

De kurklederen boekentassen van Captain Cork zijn super licht, zitten lekker comfortabel én zijn bovendien ergonomisch. Het hoeft dan ook niet verwonderen dat de Kleine Kapitein al enkele jaren een hit is bij lagereschoolkinderen. Om ook de allerkleinste piraatjes niet uit het oog te verliezen, is de Kleine Kapitein nu ook verkrijgbaar voor kleuters en peuters. Met een fashionable tas van Captain Cork in de hand, gaat elke kleuter zonder traantjes naar school. Aye aye captain!

Elegante laptoptas voor stijlvolle business ladies

Een laptoptas vormt een onontbeerlijk asset in het dagelijkse leven van alle business ladies, maar wat als je naast professioneel ook nog eens stijlvol én duurzaam voor de dag kunt komen? Speciaal voor alle fashionable zakenvrouwen onder ons ontwierp Captain Cork een vrouwelijke laptoptas die je werkdag opfleurt.

Een stevige backpack voor avontuurlijke matrozen

De ruime en stevige unisex backback van Captain Cork is vervaardigd uit duurzaam Portugees kurkleder en vergezelt je op al je bloedstollende avonturen ter land en ter zee. Met zijn vele vakjes en stevige uitvoering is de backpack een echte it-bag voor alle beweeglijke piraten.