Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Alles over make-upsponsjes

De sponsjes in eivorm zijn niet meer weg te denken uit de make-upstash van heel wat beautylovers. Make-upartieste en haarstyliste Nanja Massy geeft tips om ze te gebruiken.


De make-upsponsjes zijn er tegenwoordig in alle kleuren en maten en voor de liefhebbers nu ook zelfs in de vorm van SpongeBob SquarePants en Patrick Star!

https://www.instagram.com/p/CDe8APmJFGj/

De tekenfilmreeks SpongeBob SquarePants, te zien op Nickelodeon en Nicktoons, kan heel wat kinderen, maar ook minder jonge kijkers bekoren. Eerder waren er al samenwerkingen met onder meer Nike en Vans. En nu is het dus de beurt aan JUNO & Co, een beautymerk uit San Francisco. De set is vanaf 10 augustus beschikbaar, weliswaar online.

Gelukkig zijn de eivormige sponsjes ondertussen zo populair dat je ze van diverse merken en in alle prijsklasses ook bij ons in heel wat shops vindt. De sponsjes vervangen traditionele penselen en zorgen voor een gelijkmatige verdeling van producten zoals foundation en concealer. Nanja Massy is make-upartieste en haarstyliste. In haar studio Massy Creations doet ze voor ons alle weetjes over dit hebbeding uit de doeken.