Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Maak van je huis een thuis: 3 duurzame trends

Ons huis speelt momenteel een grote rol in ons dagelijkse leven. Als je meer thuis bent, dan kriebelt het sneller om je interieur een nieuwe look te geven. Met deze drie tijdloze trends van La Redoute x AMPM kan je ook echt van je huis genieten.


Less is more

Microwoningen en hybride wonen worden steeds populairder. Kleiner behuisd zijn, vereist natuurlijk een bewuste keuze van je meubelen. Less is more dus, maar wel met bewust gekozen meubelen.

Het nieuwe normaal

Ondertussen is thuiswerken het nieuwe normaal geworden. We hebben nood aan toegewijde werkruimtes thuis. Maak in je huis een echt thuiskantoor, met meer dan alleen maar tijdelijke hoekjes. Comfortabel kantoormeubilair, goede verlichting en efficiënte bergruimte zorgen voor een betere scheiding tussen werk en privé.

De kunst van het nietsdoen

Het is ontspannend voor lichaam en geest: eens lekker niksen. De ideale mix van mindfulness en wellness. Niksen wordt zelfs al erkend als een manier om te herstellen van een burn-out en om op de lange termijn creatiever te worden. Daardoor krijgen ook heilzame plekjes in ons huis meer aandacht. Denk bijvoorbeeld aan kleine ontspannings- en leeshoeken.

Foto’s: La Redoute Intérieurs x AMPM